Tarieven

Niet declarabel:
Om je de beste zorg en aandacht te garanderen werk ik met Wandeltherapie contract-vrij. Dit houdt in dat ik geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars, waardoor de sessies dus niet declarabel zijn bij de zorgverzekering.
Wel zijn er werkgevers of instanties die een bijdrage kunnen leveren. In dat geval zijn de genoemde tarieven exclusief BTW.

Wat betekent dit voor jou?
De tarieven zijn transparant en je krijgt achteraf geen facturen met onverwachte kosten. Na de sessie krijg je de factuur per email toegezonden. Het bedrag voor de sessie Wandeltherapie kun je zelf overmaken of via de iDeal-link op de factuur betalen.

Ondernemer?
Ben je ondernemer dan zijn de wandelsessies als persoonlijkheidsontwikkeling onder beroeps- of bedrijfskosten aftrekbaar wanneer het om werkgerelateerde thema’s gaat.

Een afspraak maken?
Via het contactformulier kun je aangeven wat je wil en hoe ik het beste contact met je kan opnemen. Klik hier voor de link naar het contactformulier.

Een afspraak annuleren?
Voor afspraken die minder dan 48 uur voorafgaand aan de sessie worden afgezegd, zullen de kosten van de geplande sessie in rekening worden gebracht.