Over mij

Wie ben ik

Over mij

Mijn naam is Marcel Amstelveen. In 2014 startte ik als eerste in Nederland een praktijk  voor Bokstherapie. Inmiddels ben ik al weer jaren succesvol als zelfstandig werkend  therapeut en coach in mijn praktijk in Amsterdam, waar ik dagelijks mijn eigen methodiek  Bokstherapie inzet tijdens individuele therapeutische sessies, coach sessies, bij  traumaverwerking, relatietherapie en ouder-kind-therapie. Daarnaast zet ik Bokstherapie  in, in groepsverband, workshops voor zowel particulieren als bedrijven en leid ik  therapeuten, coaches en psychologen op om Bokstherapie te integreren in hun eigen  vakgebied. 

Bokstherapie is een krachtige vorm van ervaringsgerichte therapie en coaching, die ik nog dagelijks verder ontwikkel. Deelnemers uit het hele land reizen af naar mijn praktijk in  Amsterdam, waar door de jaren heen vele tranen gevloeid hebben, waar doorbraken zijn  gerealiseerd, waar gevloekt wordt, gelachen, waar weer opgelucht adem gehaald wordt  en waar velen hard hebben gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling. En net als in 2014 toen ik Bokstherapie oprichtte, volg ik ook nu weer mijn gevoel.  

Wie ben ik

Persoonlijke groei

Bijna dagelijks maak ik een lange wandeling en als ik wandel ervaar ik grote rust. Ik  verbind me gemakkelijker met mezelf, kan beter aarden in de buitenlucht en vrijer  ademen. Ik ervaar meer ruimte, mijn hoofd voelt leger na een wandeling en mijn lijf is meer ontspannen. Ook kan ik onwijs genieten van de wisselende seizoenen en de  verschillende omgevingen waarin ik me begeef tijdens de wandelingen. Persoonlijke groei en mijn wandelingen brachten me, naast mijn praktijk voor  Bokstherapie, naar een nieuw hoofdstuk, een nieuwe uitdaging en een nieuwe route,  namelijk Wandeltherapie.  

Aangezien mijn jarenlange ervaring als therapeut en coach, kennis en kunde niet  gebonden zijn aan mijn praktijk in Amsterdam, besloot ik de muren van mijn praktijkruimte  gedeeltelijk in te ruilen voor de openheid, de wijsheid en de weidsheid van de natuur en  de buitenlucht. Dagelijks ervaren zowel mijn deelnemers als ikzelf, hoe effectief we  kunnen werken aan diverse thema’s tijdens de therapeutische en coachende  wandelingen, hoe de natuur ons hierbij helpt en de mooie resultaten die behaald worden. De persoonlijke groei en inzichten die deelnemers van Wandeltherapie ervaren zijn nog verrassender dan ik ooit had kunnen bedenken! 

Wat kun je van mij verwachten als therapeut/coach? 

Mijn kwaliteiten zijn het contact maken met de persoon waarmee ik werk, het begeleiden  en sturen in het soms mistige proces van mijn deelnemers en het in rust, met overzicht,  koers houden op de route die we hebben uitgestippeld.  

Deelnemers van zowel Wandeltherapie als Bokstherapie omschrijven mijn manier van  werken als prettig, betrokken, recht door zee, spiegelend en soms confronterend.  Begripvol, verhelderend en ontspannen. De juiste vragen stellend en niet bang om door te  vragen.  

Mijn kracht als therapeut en coach omschrijf ik zelf als praktisch, helder, betrouwbaar en  intuïtief. Indien nodig schuw ik de confrontatie niet en ik ben realistisch.  

Opleidingen, trainingen en cursussen die ik gevolgd heb voor mijn persoonlijke en  professionele ontwikkeling zijn o.a.:  

HBO Coaching, systemisch werken/familieopstellingen, EMDR, Body & Mind Language,  Voice Dialogue, Intuïtief Coachen, Intuïtieve Ontwikkeling, Ademcoaching en Emotioneel  Lichaamswerk. 

Heb jij behoefte aan een verhelderende en verdiepende therapeutische of coachende  wandeling? Dan nodig ik je graag uit om de kracht van Wandeltherapie met mij te ervaren. 

Mijn tarieven*

*Niet declarabel:  

Om je de beste zorg en aandacht te garanderen werk ik met Wandeltherapie contract-vrij.  Dit houdt in dat ik geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars, waardoor de 

sessies dus niet declarabel zijn bij de zorgverzekering.  

Wel zijn er werkgevers of instanties die een bijdrage kunnen leveren. In dat geval zijn de  genoemde tarieven exclusief BTW.  

Wat betekent dit voor jou?  

De tarieven zijn transparant en je krijgt achteraf geen facturen met onverwachte kosten. Na de sessie krijg je de factuur per email toegezonden. Het bedrag voor de sessie Wandeltherapie kun je zelf overmaken of via de iDeal-link op de factuur betalen. 

Ondernemer? 

Ben je ondernemer dan zijn de wandelsessies als persoonlijkheidsontwikkeling onder  beroeps- of bedrijfskosten aftrekbaar wanneer het om werkgerelateerde thema’s gaat.  

Een afspraak maken?  

Via het contactformulier kun je aangeven wat je wil en hoe ik het beste contact met je kan  opnemen. Klik hier voor de link naar het contactformulier. 

Een afspraak annuleren? 

Voor afspraken die minder dan 48 uur voorafgaand aan de sessie worden afgezegd,  zullen de kosten van de geplande sessie in rekening worden gebracht. 

Wandeltherapie- en coaching Intake

Duur: 90 minuten

Kosten: 125,00 euro

A

Wandeltherapie- en coaching Vervolgsessie

Duur: Maximaal 75 minuten

Kosten: 85,00 euro